Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

25.000 σακουλάκια σταφίδας στα σχολεία από την ΚΣΟΣ


Την σταφίδα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και βέβαια να δοκιμάσουν οι μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, αφού η Κοινοπραξία Συνεταιριστικών Οργανώσεων Σουλτανίνας (ΚΣΟΣ) θα προσφέρει 25.000 σακουλάκια, στα σχολεία. Με μια καλαίσθητη συσκευασία που κατασκεύασε η ΚΣΟΣ, επιχειρεί σε συνεργασία με τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ηρακλείου και την Περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Κρήτης, να προσεγγίσει τους μικρούς μαθητές και να τους μάθει να καταναλώνουν σουλτανίνα, αντί διαφόρων άλλων σνάκς που βρίσκουν στα σχολικά κυλικεία.
Με στόχο πλέον την υλοποίηση της υπόσχεσης που δόθηκε πριν από λίγο καιρό, ο πρόεδρος της ΚΣΟΣ κ. Μανόλης Γαβαλάς, παρουσίασε στη Νομάρχη κυρία Σχοιναράκη και τον περιφερειάρχη εκπαίδευσης κ. Κλινάκη το αποτέλεσμα της προσπάθειας .
"Είμαστε έτοιμοι να μοιράσουμε σε όλους τους μικρούς μαθητές από ένα κουτάκι με σταφίδα, να τη
δοκιμάσουν και να ενημερώσουν και τους γονείς τους για το προϊόν που παράγεται στην Κρητική γη και βέβαια ήδη το γνωρίζουν πολύ καλά στη Γερμανία, αφού εξάγουμε μεγάλες ποσότητες. Είναι καιρός και τα δικά μας παιδιά να προτιμούν τα δικά μας καθαρά προϊόντα", είπε ο κ. Γαβαλάς που δεν έκρυβε τον ενθουσιασμό του για το αποτέλεσμα.

Η νομάρχης κυρία Σχοιναράκη ανέφερε πως πρέπει να κάνουμε ακόμη μια προσπάθεια για να γνωρίσουν τα παιδιά την σταφίδα αφού θα αποτελέσουν τους καλύτερους πρεσβευτές για την διαφήμιση και διάδοση της, ακόμη και μέσα από τις οικογένειές τους.

Αρωγός στην όλη προσπάθεια και ο κ. Κλινάκης που μέσα από την περιφερειακή διεύθυνση παιδείας θα προωθήσει την προσφορά της ΚΣΟΣ, για την στήριξη βέβαια του προϊόντος.

Η υπόσχεση που δόθηκε από τον κ. Γαβαλά ήταν πως εάν εξαντληθούν όλες οι συσκευασίες στα σχολεία της πρωτοβάθμιας, τότε θα διαθέσει η κοινοπραξία άλλες 5.000 οι οποίες θα μοιραστούν στους μαθητές της δευτεροβάθμιας, σε όλο το νομό.

http://www.paseges.gr/portal/cl/co/cfda2e7c-014b-4837-a246-d6db4db617a2

Δεν υπάρχουν σχόλια: