Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ

Στις 19 Νοεμβρίου 2010, για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί ένας καινοτόμος διαγωνισμός επιχειρηματικότητας, το slampitch. Ο διαγωνισμός «Smart Move» απευθύνεται σε νέους ανθρώπους με καινοτόμες ιδέες και διοργανώνεται από το μη κερδοσκοπικό Εκπαιδευτικό Σύνδεσμο Αθηνών "ο Ήφαιστο" με τη χρηματοδότηση της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς από το «Πρόγραμμα Πρωτοβουλιών για Νέους». Επίσης, χορηγοί του διαγωνισμός επιχειρηματικότητας slam pitch «Smart Move» είναι οι εταιρείες HELMAC Consulting και INTELEN Group.
Οι στόχοι του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας slam pitch «Smart Move» είναι:
  • η υποστήριξη νέων επιχειρηματιών
  • η ενίσχυση της δημιουργικότητας
  • η κινητοποιήσει των νέων ανθρώπων να εκφράσουν τις επιχειρηματικές ιδέες τους
  • να φέρει σε επαφή νέους ανθρώπους με έμπειρους επιχειρηματίες
  • η δημιουργία νέων επιχειρήσεων

Μέσω του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας slam pitch «Smart Move», η νέα γενιά επιχειρηματιών θα εμπνευστεί, θα  κινητοποιηθεί. Με την συμμετοχή τους στο «Smart Move» θα αποκτήσουν επιλεκτικές γνώσεις, νέες δεξιότητες και ένα δίκτυο επαφών ώστε να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια νέα, καινοτόμα αλλά και βιώσιμη επιχείρηση.
Η έναρξη του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας slam pitch «Smart Move», θα πραγματοποιηθεί 19 Νοέμβρη 2010. Ο διαγωνισμός «SmartMove» απαρτίζεται από τέσσερις φάσεις.

1η φάση (19 Νοεμβρίου – 8 Δεκεμβρίου). Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους με τα στοιχεία επαφής τους και με μια σύντομη περιγραφή της πρωτότυπης ιδέας τους (αποδεκτή γλώσσα: στα Ελληνικά και Αγγλικά). Οι αιτήσεις θα βρίσκονται στις ιστοσελίδεςwww.helmac.eu and www.hfaistos.eu. Οι συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να καταθέσουν τα προσωπικά τους στοιχεία ώστε οι διοργανωτές να μπορούν τους επικοινωνούν τις όποιες αλλαγές σχετικά με τον διαγωνισμό «Smart Move»
2η φάση (9 Δεκεμβρίου – 13 Δεκεμβρίου). Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή βάσει των κριτήριων, όπως αυτά είναι διατυπωμένα στους κανονισμούς του διαγωνισμού.
3η φάση (13 Δεκεμβρίου). Οι διοργανωτές θα ανακοινώσουν τους επιτυχόντες που θα συμμετάσχουν στο τελευταίο στάδιο.
4η φάση (17 Δεκεμβρίου). Στην τελευταία φάση οι συμμετέχοντες θα έχουν στην διάθεση τους τρία (3) με πέντε (5) λεπτά να παρουσιάσουν την ιδέα τους στην κριτική επιτροπή. Με το τέλος των παρουσιάσεων η κριτική επιτροπή θα αναδείξει τους τρεις πρώτους νικητές στους οποίους θα απονεμηθεί βραβείο συμμετοχής.

Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για την διεξαγωγή του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας slam pitch «Smart Move» και να καλέσουμε εσάς στον διαγωνισμό «Smart Move». Ο διαγωνισμός slam pitch διεξάγεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα δώσει νέες εμπειρίες στον κάθε διαγωνιζόμενο. Ευελπιστούμε ο διαγωνισμός αυτός να μετατραπεί σε θεσμό ο οποίος θα στηρίζει ενεργά τη νεανική επιχειρηματικότητα στην χώρα μας.

Ο καθένας καλείται να συμμετάσχει και να εκφράσει τις επιχειρηματικές ιδέες τους!

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε για τη διεξαγωγή του διαγωνισμού επιχειρηματικότητας slam pitch «Smart Move» και μπορούμε να σας παρέχουμε περισσότερες πληροφορίες για τη συμμετοχή καθώς και διαφημιστικό υλικό. Αναμένουμε το ενδιαφέρον σας!

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Επικοινωνία:
Μαρία Τσατσάκη
·            mobile: 6977157841
·            e-mail: tsatsakimaria@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: