Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

KINHTO ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΕ ... ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΥΣ


Κινητό γραφείο πληροφοριών σε...δύο τροχούς!

Κινητό γραφείο πληροφοριών σε...δύο τροχούς!

Ο ΟΛΗ έφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου το πετυχημένο μοντέλο από το Μαϊάμι

 
Όταν δεν μπορεί ο επισκέπτης να πάει στο γραφείο πληροφοριών τι κάνεις; Παει το γραφείο στον....τουρίστα! Αυτό σκέφτηκαν οι άνθρωποι του λιμανιού και έφεραν...δίτροχα που θα είναι πάντα κοντά στον τουρίστα- μια ιδέα που ξεκίνησε από το Μαϊάμι...
Ο ΟΛΗ Α.Ε. ,όπως λέει, ανταποκρινόμενο στις αυξανόμενες ανάγκες για άμεση και συνεχή πληροφόρηση των επισκεπτών του και πέραν του γραφείου πληροφοριών (indo desk) που λειτουργεί στον επιβατικό σταθμό, εγκαινιάζει σήμερα και για τους επόμενους δύο μήνες  (πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στην Ελλάδα) το City Info on Wheels, ένα κινητό γραφείο πληροφοριών.
Oι πληροφορίες για την πόλη, τα μουσεία, τα μνημεία αλλά και τις ευκαιρίες για αγορές καθώς και oι δωρεάν χάρτες, θα δίδονται από σήμερα με την χρήση ενός έξυπνου οικολογικού δίτροχου μπαταρίας, με αυτόματη εξισορρόπηση,  ηλεκτρικό όχημα που μπορεί να καλύψει μέχρι 40km αποστάσεις με μέγιστη ταχύτητα 20km.
 Το City Info on Wheelsθα περιηγείται με ευκολία σε όλη την διαδρομή από τον επιβατικό σταθμό μέχρι και την πόλη χαρίζοντας χαμόγελα, εκπλήττοντας ευχάριστα δίδοντας χρήσιμες πληροφορίες.

"Στην προσπάθεια μας για επαύξηση της εμπειρίας του επισκέπτη μας και με επιπλέον σύμμαχο την δωρεάν εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα (Heraklion City Guide) για Αndroid και IOS κινητά αλλά και οι έξυπνες πινακίδες που έχουν τοποθετηθεί, δίνουν την δυνατότητα στους χιλιάδες επισκέπτες μας να περιηγηθούν, να ανακαλύψουν την 5000 χρόνων ιστορία μας αλλά και να γευθούν την γνήσια Κρητική φιλοξενία μέσα και από τις πέντε αισθήσεις τους." αναφέρει ο κ.Μπρας

www.cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: